Presentació

Què pretenc en aquest blog ?

Em proposo escriure regularment sobre i per a Santa Margarida i els Monjos. Què fem i què somniem les persones que hi vivim; les nostres vivències, els nostres projectes. Tot allò que ens proposem transformar, tot allò que ens afecta, les nostres preocupacions i, perquè no, les nostres alegries, que segur també en tenim.

Per mi, Santa Margarida i els Monjos forma part d’un món que m’estimo, que m’agrada veure’l lliure, just, habitable. Un món on les persones són el centre de la vida. Un món al què em penso dedicar per millorar-lo, dia rere dia.

De tot això en vull parlar aquí, perquè vull que em conegueu una mica més. I us demano que considereu aquestes pàgines com un espai a compartir. Us animo a participar amb els vostres comentaris perquè, tots plegats, construïm Santa Margarida i els Monjos.

Avui en dia és també adient enllaçar amb les xarxes socials, per això us recomano el meu compte de twitter https://twitter.com/imma_ferret , el de Facebook https://www.facebook.com/immaferret i també el compte d’instagram https://www.instagram.com/imma_ferret/

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s