El meu perfil

Vaig néixer a Santa Margarida i els Monjos el 9 de setembre de 1972.

Vaig cursar els estudis primaris a l’Escola Dr. Samaranch i Fina (Sta Margarida i els Monjos) i els de batxillerat (BUP i COU) a l’Institut Eugeni D’Ors (Vilafranca del Penedès). Em vaig diplomar en Infermeria (estudis universitaris de 3 anys) per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en 1993 i llicenciar en Humanitats (estudis universitaris de 5 anys) el 2004 també a la UAB com a segona carrera.

Des de ben petita sempre he participat en les activitats socioculturals del municipi.

Amb la reinstauració de la democràcia a finals dels anys 1970s, vaig viure el ressorgiment del moviment social popular, amb la creació de moltes associacions i entitats, avui ja plenament consolidades. Un exemple són els balls folklòrics, en els quals he participat activament amb els cercolets primer, després el ball de bastons, els diables Spantus més tard, per acabar amb el grup de grallers dels Gegants dels Monjos, fins l’any 2008.

Dins el moviment coral també vaig formar part de la coral infantil el Flabiol, des de la seva creació l’any 1979. Primer com a cantaire i després com directora i responsable fins l’any 1994. Actualment sóc cantaire de la Coral Amics de Penyafel.

Dins el món de les entitats de lleure, també recordo la creació de la primera escola d’estiu, on hi participava com alumne i després vaig formar part del grup de monitors i monitores que van crear l’any 1990 el Moviment Infantil Si Fa Sol.

Dins el món de l’esport, vaig formar part també del club de patinatge artístic Monjos des que es va formar i fins l’any 1986.

Membre de la Comissió de Festes dels Monjos des de l’any 1999 i fins el 2001 i des de sempre, per descomptat, com a voluntària!

Vaig tenir l’honor de fer el Pregó de la Festa Major dels Monjos el 1997.

Moltes d’aquestes coses són difícils d’imaginar sense governs progressistes i que representen la majoria al capdavant del municipi, per això, des del 1995 vaig donar suport a les diferents candidatures del Grup Municipal Socialista.

Aquest interès per la política municipal, ja em ve donat des de petita i pot ser per la influència que a casa en tenia, ja que el meu pare va formar part del primer govern municipal de la democràcia restaurada l’any 1979. No serà fins al 2003 que passo a  formar part de la llista per les eleccions municipals i entrant a formar part del consistori el setembre del 2006 com a Regidora de Cultura, Joventut i Infància.

Les eleccions del 2007 com a nº 2 de la llista Socialista del municipi. Sent primera tinent Alcalde el mandat 2007-2011.

L’any 2011 vaig tenir l’honor d’encapçalar la llista més votada, sent escollida la primera Alcaldessa dona de Santa Margarida i Els Monjos pel mandat 2011-2015, juntament amb els meus altres sis companys i companyes regidors d’equip de govern.

L’any 2015 vaig tornar a encapçalar la llista del Grup Socialista, revalidant la majoria absoluta aquest cop amb 8 regidors que som els que formem part de l’equip de govern d’aquest municipi de la Comarca de l’Alt Penedés de 7480 habitants.

El mes de maig de 2019 he tornat a revalidar, per tercer cop, la majoria absoluta com a cap de llista del Grup Socialista: 1628  veïns i veïnes van confiar en la nostra candidatura, i 4 regidores i 3 regidors socialistes formem actualment l’equip de govern de Santa Margarida i Els Monjos, municipi de 7603 habitants.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s